Carolien van Tol

Sopraan

“If I cannot fly, let me sing."

Stephen Sondheim

nieuws

maandag, 28 november 2016

'Rosalinde en de Neveldraak'

Afgelopen zomer werd ik geïnspireerd door componiste Maartje Teussink. Iedere voorstelling die we speelden met Conny Janssen Danst was uniek en dat h...

Afgelopen zomer werd ik geïnspireerd door componiste Maartje Teussink. Iedere voorstelling die we speelden met Conny Janssen Danst was uniek en dat heeft zij zelf gecreëerd. Het zette mij aan tot schrijven en wat is daar uit voort gekomen? Jawel een sprookje!

'Rosalinde en de Neveldraak ' een sprookje dat zich afspeelt in Engeland. Op een dag is er geen zonlicht maar enkel mist, alle elfjes zijn in rep en roer want hun bloemen hebben zon nodig. Dan begint een spannende race tegen de tijd, voor de volgende ochtend moet het dal gered worden, dan komt de Neveldraak zijn nieuwe land verkennen.

Het is muziektheatervoorstelling aan het worden, waarin prachtige folksongs uit Ierland, Engeland en Schotland worden verwerkt. Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan Rosalinde, ze wordt zo'n 50 cm groot. Dan ga ik samen met Club Ghazal collega Marie-Christine Goergen de muziek nog verder uitzoeken en gaan we het decor bouwen.

Kortom spannende tijden waarin een droom werkelijkheid wordt!
Leuk als je een berichtje achterlaat!
ma, 28 nov '16personLeny
Fijn Carolien dat je steeds verder jouw eigen draai in de muziek/theater vindt...terwijl je ook moeder bent van twee prachtige lieve kinderen!😄😄 [ok]
ma, 28 nov '16personMaartje
Klinkt prachtig, toi toi [ok] vast.
ma, 28 nov '16Carolien
kusje Dankjewel!