Carolien van Tol

Sopraan

“Perseverance is failing 19 times and succeeding the 20th."

Julie Andrews

Liedjes met Carolien en Marie-Christine!

chevron_leftchevron_right
Regelmatig komt er een nieuw filmpje van ons op YouTube en onze Facebook pagina te staan. Met als doel? Kinderen, ouders, grootouders, meesters en juffen te inspireren. Om meer te zingen, dansen, lachen en nieuwe liedjes te leren. Allemaal met een knipoog ;-)

Waar streven wij naar in onze video's?
Authenticiteit, kwaliteit, een grappig element, zonder reclame, leerzame thema's, verschillende moeilijkheidsgraden qua muziek en diversiteit aan talen en muzikale invloeden.

Filmpjes!

Lammetje, lammetje, lammetje door Club Ghazal - kinderliedjes - toddlersongs - toddlerconcerts - ukkieconcertjes - kleuterliedjes - peuterliedjes
Pallem Pallem Pasen
Dikke, dikke Olifant
Lammetje, lammetje, lammetje
chevron_leftchevron_right
Daar zijn ze dan, heel veel filmpjes :-).

Theater, de avonturen van het elfje Rosalinde

chevron_leftchevron_right
Van verhaal tot voorstelling, van tekening tot pop...
Twee jaar geleden schreef ik een verhaal over een elfje Rosalinde.
En zomer 2018 werd ze werkelijkheid op het toneel! Eerst in Schiedam in Theater aan de Schie, vervolgens met de Kerst in diverse kinderdagverblijven en peuterspeelzalen en binnenkort in Delft tijdens het Fringe Festival.
De avonturen van Rosalinde zijn een reeks voorstellingen die aansluiten op de seizoenen en zijn een mix van kinderliedjes, klassieke liederen.

Wil jij ons boeken voor op school? In de peuterspeelzaal? Op een kinderdagverblijf? als huiskamerconcert? Stuur een mail!

CV

Carolien van Tol
Na een jaar vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, Docent Muziek en Klassiek Zang, heb ik Muziektheater gestudeerd in Alkmaar (Conservatorium).
Na mijn opleiding ben ik mij gaan verdiepen in Klassieke zang maar nooit mijn theatraliteit verloren ;-).
Nu zing ik overal waar dat maar kan. Tijdens kerkdiensten, concerten etc, ik ben bestuurslid van Stichting Vocale Muziek Den Haag en ik geef zangles in mijn praktijk aan huis en op het LAK aan de Universiteit in Leiden.

Marie-Christine Goergen
is musicologe, musicus en muziekdocente bij verschillende muziek- en basisscholen. Zij studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en musicologie aan de Universiteit van Utrecht. Met Club Ghazal ontwikkelde en speelde zij mee in de kindertheatervoorstelling 'Tsaar Saltan' die onder andere in de Hermitage en Muziekgebouw aan het IJ stond.

Boeking

Wilt u ons boeken? Dat kan!

Stuur een mail via contact of bel.
Liedjes met Carolien en Marie-Christine, druk overleg in de tuin, nieuwe plannen!
Liedjes met Carolien en Marie-Christine, druk overleg in de tuin, nieuwe plannen!
Leuk als je een berichtje achterlaat!
ma, 18 sep '17personHeeeeeey! Supertof initiatief. Wil meer zien en horen! Greet
Heeeeeey! Supertof initiatief. Wil meer zien en horen! Greetz Mark.